Είστε
επαγγελματίας;

Γίνετε τώρα
συνεργάτες μας ...

Αν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε συνεργασία με την Cretan Cannabis, επικοινωνήστε μαζί μας

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου μας.


Εκμεταλλευτείτε τη συναρπαστική ευκαιρία να γίνετε συνεργάτης της Cretan Cannabis. Με ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο και μια ισχυρή παρουσία της μάρκας, προσφέρουμε στους επίδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να ενταχθούν στο επιτυχημένο δίκτυό μας και να ξεκινήσουν τη δική τους ακμάζουσα επιχείρηση. Επωφεληθείτε από το ολοκληρωμένο πακέτο δικαιόχρησης που προσφέρουμε και ξεκινήστε ένα επικερδές ταξίδι στον κλάδο.

Ανακαλύψτε μια προηγμένη και αναγνωρισμένη επωνυμία στον τομέα της κάνναβης και ενσωματωθείτε σε αυτήν.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη: Λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη, ώστε να διασφαλίσετε ότι έχετε τις γνώσεις και τα εργαλεία για να διευθύνετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Λύση με το κλειδί στο χέρι: Με το πακέτο franchise μας, θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα προϊόντων, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Marketing: Αξιοποιήστε τις ενέργειές μας στον τομέα του μάρκετινγκ και αυξήστε την αναγνωρισιμότητα των πελατών και τις πωλήσεις σας μέσω του ενημερωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος και του ιστότοπου μας. Επωφεληθείτε από εθνικές και τοπικές εκστρατείες μάρκετινγκ που παρέχουμε, προωθώντας τα προϊόντα και διαφημίζοντας έμμεσα το δικό σας κατάστημα.

Πλήρης εγκατάσταση καταστήματος προϊόντων: Για μια εφάπαξ επένδυση μόλις 3500 ευρώ, θα λάβετε ένα πλήρες κατάστημα προϊόντων με την ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε αμέσως.

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση: Επωφεληθείτε από το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσής μας, το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός επιτυχημένου franchise, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

Συνεχής υποστήριξη: Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε βοήθεια, καθοδήγηση και συμβουλές όποτε τις χρειάζεστε.

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας: Διασφαλίζουμε ότι θα έχετε σταθερή και αξιόπιστη ροή προϊόντων για να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις των πελατών.

Αποκλειστική περιοχή: Ως δικαιοδόχος, θα σας παραχωρηθεί μια αποκλειστική περιοχή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κατακτήσετε την αγορά-στόχο σας χωρίς ανταγωνισμό από άλλους δικαιοδόχους.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι franchise; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ξεκινήσετε:

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης franchise στην ιστοσελίδα μας.

Η ομάδα franchise μας θα εξετάσει την αίτησή σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε περαιτέρω την ευκαιρία.

Εάν εγκριθεί, θα σας παρέχουμε μια λεπτομερή σύμβαση franchise και θα απαντήσουμε σε τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Μόλις υπογραφεί η συμφωνία, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εγκατάστασης του καταστήματος και θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα εκπαίδευσής σας.