Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Μπορεί να απευθύνεται σε συνήθεις ερωτήσεις και να παρέχει απαντήσεις για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν καλύτερα την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Εάν ένα από τα προϊόντα σας δεν έχει παραδοθεί, παρακαλούμε ενημερώστε την φόρμα επικοινωνίας μας και δώστε μας τον αριθμό παραγγελίας σας και όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν ένα από τα αντικείμενα που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, παρακαλούμε ενημερώστε την φόρμα επικοινωνίας μας. Θα αντικαταστήσουμε το κατεστραμμένο αντικείμενο το συντομότερο δυνατό ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα, αν προτιμάτε.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τα στοιχεία παραγγελίας σας, όπως αποστείλετε email στην φόρμα επικοινωνίας μας.

Η CBD είναι ασφαλής και γενικά καλά ανεκτή και δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρές παρενέργειες. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν ήπιες παρενέργειες, όπως ξηροστομία, ζάλη και μειωμένη αρτηριακή πίεση. Αυτές οι παρενέργειες είναι συνήθως αποτέλεσμα της χρήσης προϊόντων χαμηλής ποιότητας ή της υπέρβασης της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Εάν λαμβάνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμβουλευτείτε έναν ιατρό πριν χρησιμοποιήσετε την CBD, καθώς μπορεί να αλληλεπιδράσει με ορισμένα φάρμακα.